Welkom bij Onze Puppy’s en Honden

Onze Puppy’s

Onze puppy’s worden geboren uit zorgvuldig geselecteerde fokparen, waarbij we streven naar gezondheid, temperament en rasstandaarden. We nodigen u uit om deel uit te maken van ons selecte gezelschap en te ontdekken welke prachtige puppy’s momenteel beschikbaar zijn.

Ontmoet Onze Puppy’s

Onze Fokpraktijken:

Wij zijn gepassioneerd over het fokken van Duitse herders van uitzonderlijke kwaliteit. Onze fokpraktijken zijn gebaseerd op een zorgvuldige selectie van gezonde en temperamentvolle ouderparen. Bij Duitse Herderkennel Van Rowey vinden we het essentieel om de rasstandaarden te handhaven en te streven naar de voortzetting van bloedlijnen die gezonde, evenwichtige en prachtige Duitse herderpuppy’s voortbrengen. Ontmoet onze toegewijde fokparen en ontdek waarom onze fokpraktijken de basis vormen voor gezonde en gelukkige puppy’s.

Gezondheid en Verzorging:

Bij Van Rowey staat de gezondheid en het welzijn van onze puppy’s centraal in alles wat we doen. Vanaf het moment dat ze worden geboren, ontvangen onze puppy’s liefdevolle zorg en aandacht. Onze ervaren fokkers en verzorgers zorgen voor regelmatige gezondheidscontroles, passende voeding en uitgebreide socialisatie. We geloven dat een gezonde start resulteert in gelukkige en veerkrachtige metgezellen voor het leven.

Het Adoptieproces:

Het adopteren van een Duitse herderpuppy bij Van Rowey is een opwindende reis. Van het bekijken van beschikbaarheid tot het maken van reserveringen, begeleiden wij u stap voor stap door het proces. We willen dat elke nieuwe eigenaar goed voorbereid is op de komst van hun nieuwe metgezel. Ontdek hier hoe u uw reis kunt beginnen naar het verwelkomen van een Van Rowey Duitse herder in uw huis.

Nog Vragen?

Heeft u vragen over het adoptieproces, de gezondheid van onze puppy’s of andere gerelateerde zaken? Bekijk onze veelgestelde vragen voor directe antwoorden. We begrijpen dat het nemen van de beslissing om een puppy te adopteren een belangrijke stap is, en we staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact om meer te weten te komen.

Onze Honden

Onze Duitse Herders in de Schijnwerpers

Reu Uno

Indrukwekkend Leiderschap

Reu Uno, een majestueuze vertegenwoordiger van Duitse Herderkennel Van Rowey, belichaamt indrukwekkend leiderschap en het hoogste niveau van het Duitse herder ras.

  • Imposante Verschijning: Met een krachtige bouw en majestueuze uitstraling is Uno een visueel meesterwerk en een bron van trots voor onze kennel.
  • Sterke Genetica: Uno draagt bij aan de voortzetting van onze hoogwaardige fokpraktijken, waar sterke genetica een cruciale rol spelen.
  • Liefdevolle Aard: Onder zijn statige uiterlijk schuilt een liefdevolle aard, waardoor Uno niet alleen een indrukwekkende fokhond is, maar ook een geliefd lid van onze kennelgemeenschap.
Pixie

Levendige Energie, Vriendelijke Ziel

Pixie, een sprankelende Duitse herder, brengt levendige energie en een vriendelijke ziel naar Duitse Herderkennel Van Rowey.

  • Speelse Vitaliteit: Pixie’s speelsheid en vitaliteit brengen een levendige energie naar onze kennel, waardoor een positieve en opgewekte sfeer ontstaat.
  • Onweerstaanbare Persoonlijkheid: Met een onweerstaanbare persoonlijkheid en een vriendelijke ziel is Pixie niet alleen een prachtig voorbeeld van het ras, maar ook een geliefde metgezel.
  • Vrolijke Toevoeging: Haar aanwezigheid verrijkt de Van Rowey-familie en voegt een vrolijke noot toe aan elke dag.
Quincy

Gehoorzaamheid en Toewijding

Quincy onderscheidt zich door gehoorzaamheid en toewijding, waardoor ze een bijzondere plaats inneemt in Duitse Herderkennel Van Rowey.

  • Kalme Gehoorzaamheid: Quincy’s kalme en gehoorzame aard maakt haar tot een indrukwekkende metgezel, waarbij gehoorzaamheid hand in hand gaat met een liefdevol karakter.
  • Toegewijde Vriendschap: Niet alleen een metgezel, maar ook een toegewijde vriend voor iedereen die haar pad kruist, Quincy belichaamt de ware betekenis van loyaliteit.
  • Kernwaarden van Van Rowey: Haar aanwezigheid draagt bij aan de kernwaarden van onze kennel – gezondheid, gehoorzaamheid en genegenheid.
FAQ

Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over Duitse Herderkennel Van Rowey? Bekijk onze veelgestelde vragen voor directe antwoorden.

80+

Trophies

2000+

Tevreden klanten.

Wat onderscheidt Van Rowey in het fokken van Duitse herders?

Antwoord: Bij Van Rowey streven we naar gezondheid, temperament en training, wat resulteert in Duitse herders van topkwaliteit.

Hoe worden de gezondheid en het welzijn van de pups gegarandeerd?

Antwoord: We volgen strikte veterinaire protocollen en verstrekken informatie over de gezondheidsgarantie van elke pup.

Zijn jullie aangesloten bij erkende fokverenigingen?

Antwoord: Ja, we zijn aangesloten bij [vermelding van de fokvereniging V.V.D.H. en volgen hun richtlijnen en ethische normen.

Hoe vaak organiseert u evenementen of bijeenkomsten voor eigenaren?

Antwoord: We organiseren regelmatig evenementen en bijeenkomsten waar eigenaren hun ervaringen kunnen delen en de band tussen onze honden en hun families kunnen versterken.

Biedt u ondersteuning en begeleiding na de aankoop van een pup?

Antwoord: Ja, we bieden voortdurende ondersteuning en begeleiding aan alle eigenaren van onze pups. Ontdek meer over onze nazorgprogramma's.

Ervaringen

Wat mensen zeggen over onze Duitse Herderkennel Van Rowey

Onze Duitse herderpup van Van Rowey is niet alleen gezond en vol energie, maar toont ook duidelijk de aandacht voor training en zorg die deze kennel biedt. Een fantastische ervaring en een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare fokker.

Alex Mitchell

Trotse eigenaar van Max

Onze Duitse herder, afkomstig van deze kennel, is niet alleen prachtig, maar heeft ook een uitstekend temperament. We zijn dankbaar voor de expertise en ondersteuning die we hebben ontvangen.

Daniel Ramirez

Trotse eigenaar van Mel